background keyboard
Wij staan klaar om u te assisteren!

EmeniCMS

Komt u er niet uit met het CMS van uw website? Hier vindt u de handleiding van onze nieuwste Emeni CMS. Gebruik het menu links om te navigeren naar een specifiek onderdeel. Wanneer u ingelogd bent in het CMS van uw website heeft u ook de optie om op het (?) icoontje rechtsboven te klikken. U zal vervolgens direct doorgelinkt worden naar het desbetreffende onderdeel van het CMS waar u zich op dat moment in bevond. 

De handleiding is onderverdeeld in 3 groepen: inhoud, beheer en instellingen. Onder het inhoud onderdeel valt alles wat betrekking heeft tot de inhoud van de voorkant van uw website. Onder het beheer onderdeel valt het beheer van de accounts die gebruik worden om op de achterkant van de website in te loggen. Onder instellingen vallen alle opties en instellingen die verandert kunnen worden op zowel de voorkant als de achterkant van uw website.

LET OP: Het kan voorkomen dat niet alles wat u ziet in de handleiding en afbeeldingen/screenshots ook zichtbaar is voor u op uw website. Dit kan komen door een van de volgende reden:

  • De actie is op dit moment niet mogelijk *
  • Uw account heeft niet de juiste rechten om dit onderdeel te kunnen zien/bewerken.
  • Uw website maakt niet gebruik van een bepaalde module en is daarom niet toegevoegd aan uw CMS.

* Dit kan bijv. voorkomen wanneer u een afbeelding wilt verwijderen die nog gekoppeld is aan een pagina. Nadat u de afbeelding heeft ontkoppeld van de pagina kunt u vervolgens de afbeelding alsnog verwijderen.