background keyboard
Wij staan klaar om u te assisteren!

Social Media

Via Inhoud > Social MediaSocialmedia menu item komt u terecht in de social media module. Op deze pagina ziet u een overzicht met alle huidige socialmedia items die gebruikt worden op uw website. Door een socialmedia item aan te klikken kunt u de gegevens bekijken. Door op het potloodjeBewerken te klikken kunt u direct beginnen met bewerken. Door op het kruisjeMenu's menu optie te klikken kunt u direct de pagina verwijderen.
Index pagina socialmedia item

- SOCIAL MEDIA BEKIJKEN -

Door een social media item aan te klikken komt u terecht op een pagina met details over het item. Hier kunt u de content en gegevens alleen bekijken. Om deze content vervolgens toch te kunnen bewerken druk op rechtsboven op de knop ‘Bewerken’Bewerken.
View pagina social media

- SOCIAL MEDIA AANMAKEN/BEWERKEN -

Door op de knop 'Social media toevoegen'Social media toevoegen te klikken kunt u een nieuw social media item aanmaken. Vervolgens komt u terecht op een pagina waar u enkele velden moet invullen. Wanneer u klaar bent met het invullen van de pagina drukt u vervolgens op ‘Opslaan’Opslaan.
Bewerk pagina social media

TitelSocial media titel: Vul hier de titel van het social media item in. Of deze daadwerkelijk in de website wordt gebruikt (getoond) is afhankelijk van de inrichting van de website.

U kunt bij een social media item gebruik maken van een afbeelding of van een FontAwesome icoon. Om gebruik te maken van een FontAwesome icoon moet u de HTML-codealttekst van hun website afhalen.

Afbeeldingalttekst: Voeg hier een afbeelding toe. Hoe u een afbeelding toevoegt staat beschreven bij de module Pagina's.

FontAwesome icoonalttekst: Vul hier de FontAwesome code in om gebruik te maken van een FontAwesome icoon.

Linkalttekst: Vul hier de url in naar de socialmedia pagina.

Volgordealttekst: Vul hier een nummer in om de sortering van het social media item te bepalen.