background keyboard
Wij staan klaar om u te assisteren!

Menu's

Via Inhoud > menu’sMenu's menu optie komt u terecht in de menu’s module. Op deze pagina ziet u een overzicht met alle huidige menu's die gebruikt worden op uw website. Door een menu aan te klikken kunt u de gegevens bekijken. Door op het potloodjeBewerken te klikken kunt u direct beginnen met bewerken. Door op het kruisjeMenu's menu optie te klikken kunt u direct het menu verwijderen.
Index menu

- Menu bekijken -

Door een menu aan te klikken komt u terecht op een pagina met details over het desbetreffende menu. Hier kunt u alleen de content bekijken van het desbetreffende menu. Om deze content vervolgens toch te kunnen bewerken druk op rechtsboven op de knop ‘Bewerken’Item verplaatsen.
Menu overzicht

- Menu aanmaken/bewerken -

Een nieuwe menu aanmaken doet u door op de knop Menu toevoegen’menu toevoegen te klikken. Vervolgens komt u terecht op een menu waar u enkele velden moet invullen. Wanneer u klaar bent met het invullen van de menu druk u vervolgens op ‘Opslaan’Opslaan button.

U komt nu op een pagina terecht waar u verschillende onderdelen ziet. Als eerst zijn er algemene velden. Daarna kunt u pagina’s toevoegen aan het menu. Deze pagina’s komen vervolgens de staan onder ‘Menustructuur’.
Menu bewerken

Menu naamTitel: Vul hier de naam in die u aan het menu wilt geven.

HoofdmenuPagintitel (optioneel): Wanneer u wilt dat het menu bovenaan uw website komt, moet u dit aankruisen.

FootermenuPagintitel (optioneel): Wanneer u wilt dat het menu onderaan uw website komt, moet u dit aankruisen.

Interne pagina toevoegenTitel (optioneel): Hier kunt u een externe pagina toevoegen aan het menu. Bij ‘Titel’ moet u aangeven hoe het menu item moet heten. Bij ‘Link’ moet u uw gewenste link invullen. Een correcte link ziet er zo uit: https://handleiding.emeni.nl Een externe pagina kunt u herkennen door dit icoontje: .

Externe pagina toevoegenTitel (optioneel): Door het klikken op een menu item kunt u de titel veranderen en u kunt een menu item verwijderen. Als u de titel van een menu item heeft veranderd, klik dan op de knop ‘Opslaan’ om de actie uit te voeren. Aan de linker kant van elk menu item ziet u een donker grijs vlak. Hiermee kan je een menu item van plek verslepen.

MenustructuurTitel: Door het klikken op een menu item kunt u de titel veranderen en u kunt een menu item verwijderen. Als u de titel van een menu item heeft veranderd, klik dan op de knop ‘Opslaan’ om de actie uit te voeren. Aan de linker kant van elk menu item ziet u een donker grijs vlak. Hiermee kan je een menu item van plek verslepen.

Structuur Menu