background keyboard
Wij staan klaar om u te assisteren!

Gebruikers

Via Beheer > GebruikersGebruiker menu komt u terecht in de gebruikers module. Op deze pagina ziet u een overzicht met alle gebruikers die beschikbaar zijn. Door een gebruiker aan te klikken kunt u de instellingen bekijken. Door op het potloodjeGebruiker bewerken te klikken kunt u direct beginnen met bewerken. Door op het kruisjeGebruiker verwijderen te klikken kunt u direct de gebruiker verwijderen.
Index pagina gebruikers

- GEBRUIKER BEKIJKEN -

Door een gebruiker aan te klikken komt u terecht op een pagina met details over de gebruiker. Hier kunt u de content en gegevens alleen bekijken. Om deze informatie te bewerken klikt u rechtsboven op de knop 'Bewerken'Bewerken.
View pagina gebruiker

- GEBRUIKER TOEVOEGEN/BEWERKEN -

Door op de knop 'Gebruiker toevoegen'Gebruiker toevoegen te klikken kunt u een nieuwe gebruiker aanmaken. Vervolgens komt u terecht op een pagina waar u enkele velden moet invullen. Wanneer u klaar bent met het invullen van de gebruiker druk u vervolgens op 'Opslaan'Opslaan.
Bewerken pagina gebruiker

Gebruikers emailalttekst: Vul hier de e-mailadres van de gebruiker in. Dit e-mailadres wordt gebruik als login voor de gebruiker.

Gebruikers naamalttekst: Vul hier de naam van de gebruiker in.

Rolalttekst: Kies hier de rol die u wilt koppelen aan de gebruiker.

Mag gebruik maken van achterkantalttekst: Stel hier in of de gebruiker gebruik kan maken van het beheerpaneel.

Actiefalttekst: Stel hier in of de gebruiker actief is. Wanneer deze niet is aangevinkt kunt u niet inloggen met deze gebruiker.

Two Factor Authenticatiealttekst: Stel hier in of de gebruiker gebruik maakt van Two Factor Authenticatie. Een QR code zal getoond worden waarmee de TFA aan Google Authenticator gekoppeld kan worden.

Genereer TFA code opnieuwalttekst: Stel hier in indien er een nieuwe TFA code nodig is. Na het opslaan van de gebruiker zal de QR code opnieuw gegenereerd worden.

Wachtwoord instellenalttekst: Vul hier het wachtwoord van de gebruiker in.

Wachtwoord veranderenalttekst: Vul hier een nieuw wachtwoord in indien u uw huidige wachtwoord wilt aanpassen.

IP-adresalttekst: In dit veld is te zien vanaf welk IP deze gebruiker voor het laatst ingelogd is.

Laatste loginalttekst: In dit veld is te zien wanneer deze gebruiker voor het laatst ingelogd is.