background keyboard
Wij staan klaar om u te assisteren!

Foto albums

Via Inhoud > Foto albumsFotoalbum menu komt u terecht in de foto albums module. Op deze pagina ziet u een overzicht met alle huidige foto albums die gebruikt worden op uw website. Door een foto album aan te klikken kunt u de gegevens en afbeeldingen bekijken. Door op het potloodjeFoto album bewerken te klikken kunt u direct beginnen met bewerken. Door op het kruisjeFoto album verwijderen te klikken kunt u direct het album verwijderen.
Index pagina album

- FOTO ALBUM BEKIJKEN -

Door een album aan te klikken komt u terecht op een pagina met details over het album. Hier kunt u de content en gegevens alleen bekijken. Om deze informatie te bewerken klikt u rechtsboven op de knop 'Bewerken'Bewerken.
View pagina album

- FOTO ALBUM TOEVOEGEN/BEWERKEN -

Door op de knop 'Album toevoegen'Album toevoegen te klikken kunt u een nieuw album aanmaken. Vervolgens komt u terecht op een pagina waar u enkele velden moet invullen. Wanneer u klaar bent met het invullen van het album druk u vervolgens op ‘Opslaan’Opslaan.
Bewerken pagina album

TitelFoto album titel: Vul hier de titel van het foto album in.

InhoudFoto album beschrijving: Vul hier de beschrijving van het foto album in.

HoofdafbeeldingFoto album hoofdafbeelding: Voeg hier een hoofd afbeelding toe aan uw album. Hoe u een afbeelding toevoegt staat beschreven bij de module Pagina's.

Afbeelding toevoegenFoto album afbeelding: Voeg hier een afbeelding toe aan uw album. Hoe u een afbeelding toevoegt staat beschreven bij de module Pagina's.