background keyboard
Wij staan klaar om u te assisteren!

Infoblokken

Via Inhoud > InfoblokkenInfoblokken menu item komt u terecht in de infoblokken module. Op deze pagina ziet u een overzicht met alle huidige infoblokken die gebruikt worden op uw website. Door een infoblok aan te klikken kunt u de gegevens bekijken. Door op het potloodjeBewerken te klikken kunt u direct beginnen met bewerken. Door op het kruisjeMenu's menu optie te klikken kunt u direct de pagina verwijderen.
Index pagina infoblokken

- INFOBLOK BEKIJKEN -

Door een infoblok aan te klikken komt u terecht op een pagina met details over het infoblok. Hier kunt u de content en gegevens alleen bekijken. Om deze content vervolgens toch te kunnen bewerken druk op rechtsboven op de knop ‘Bewerken’Bewerken.
View pagina infoblokken

- INFOBLOK AANMAKEN/BEWERKEN -

Door op de knop 'Infoblok toevoegen'Infoblok toevoegen te klikken kunt u een nieuw infoblok aanmaken. Vervolgens komt u terecht op een pagina waar u enkele velden moet invullen. Wanneer u klaar bent met het invullen van de pagina drukt u vervolgens op ‘Opslaan’Opslaan.
Bewerk pagina infoblokken

TitelInfoblok titel: Vul hier de titel van het infoblok in. Of deze daadwerkelijk in de website wordt gebruikt (getoond) is afhankelijk van de inrichting van de website.

InhoudInfoblok inhoud: Vul hier de tekst van de infoblok in. De werking van de editor staat beschreven bij de module Pagina's.

Link tekstLink tekst: Vul hier de tekst in die wordt gebruikt als het infoblok wordt gebruikt als link.

Interne linkinterne link: Selecteer hier een (interne) pagina worden geselecteerd waarnaar wordt gelinkt als het infoblok wordt gebruikt als link.

Externe linkExterne link: Vul hier de url in die wordt gebruikt als het infoblok wordt gebruikt als link naar een pagina van een andere website.

Koppel afbeeldingInfoblok afbeelding: Voeg hier een afbeelding toe. Hoe u een afbeelding toevoegt staat beschreven bij de module Pagina's.

Koppeling op pagina'sInfoblok koppelen: Stel hier in of het contentblok op een pagina kan worden geselecteerd.